Hallandsfest

2022-09-24

Lördag 24 september 2022 kl 09:45-16:30

- HALLANDSFEST i Martin Luthers kyrka och församlingshem, Halmstad!

Drop-in-fika serveras från kl 09:15.

VÄLKOMMEN till en härlig kördag med fokus på RÖSTVÅRD och KÖRSÅNG!
Denna dag får alla vara med i två härliga workshops och som avslutning på dagen sjunger vi några sånger tillsammans vid en musikgudstjänst kl 16. Vi hinner också med ett kort ombudsmöte och naturligtvis serveras det också fika och lunch!

LEDARE: Sven Kristersson, Åsa och Ulf Nomark m fl.

DELTAGARAVGIFT: 300 kr/deltagare sätts in i samband med anmälan till Hallands Kyrkosångsförbunds bankgiro 815-1649. Deltagaravgiften inkluderar workshops, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagskaffe.

OBS! Anmälan är bindande och deltagaravgiften återbetalas ej.

ANMÄLAN senast 13/9 - obs begränsat deltagarantal. Först till kvarn...

Anmälan skickas till ksf.halland@bahnhof.se

I anmälan ska finnas:
Körens namn och församling
Namn på varje körmedlem och ev. matallergi.

Inställningar för samtycke
Marknadsföring